Cafeaua lui Joey Kramer, Rockin' & Roastin', a ajuns si in Romania

Nu beau cafea si n-am fost tentat sa incerc produsele marketate de Joey Kramer, tobarul celor de la Aerosmith - Rockin' & Roastin'. De curand, insa, m-am gandit ca ar fi un cadou frumos pentru prietena mea, mare pasionata de cafea, asa ca am decis sa cumpar un 3-pack cu cafea macinata.

Pentru ca nu ofera transport in afara SUA, a trebuit sa apelez la un serviciu romanesc care aduc produse din SUA fara prea multe taxe B-)  :-"

Pachetul a ajuns rapid si arata destul de interesant:

rockin-roastin-1

rockin-roastin-2

rockin-roastin-3

Din feedback-ul primit, cafeaua este destul de buna, dar nu e cea mai buna din univers. Chestia asta ma doare putin, avand in vedere ca muzica Aerosmith este cea mai buna :)) Dar o sa trec si peste asta si o sa mai comand de la Joey Kramer cand vor fi arome noi in oferta. Si poate rezolva si problema numita International Shipping intre timp!

4 comentarii

 1. 30 Jun 2016 la 15:25

  Nici eu nu beau cafea, dar mi-au placut intotdeauna ambalajele. :D

  PS - Ever tried Joe's Rock Your World hot sauce? :D

 2. 30 Jun 2016 la 15:28

  Si inca o intrebare: daca ar scoate un parfum, ai comanda? "Now you too can smell like Joey's armpits after a drum solo!"

 3. 30 Jun 2016 la 19:15

  Nu am incercat ketchup-ul lui Joe pentru ca de obicei sunt 'picky' si nu cred ca mi-ar fi placut. Iar acum au inchis taraba.

  Am mancat la Hard Rock Cafe, cu mult timp in urma (2008?), Joe Perry's 'Rock Your World' Quesadilla si nu mi-a placut.

  Parfum "after concert" n-as cumpara, multumesc frumos :))))))))))

 4. 1 Jul 2016 la 19:12

  "eau de concert" :))

Blah, blah, blah