Ca sa vezi!

In educatia mea, pe undeva, nu-mi amintesc exact pagina, scrie ca nu e frumos sa te lauzi.

Exista mai multe feluri de a te lauda. Poti sa fii direct, pe fata, si sa zici "pfaoleo, cine sunt eu". Poti sa te bagi in toate discutiile din jurul tau si sa promiti in stanga si-n dreapta ca "ii rezolvi tu, sa te sune luni". Mai ai varianta in care o lasi sa alunece, ca pentru tine: "bai, sa mor daca mai fac sex cu suedeze, m-au rupt efectiv". Si sa nu uitam absolut incontestabilul "daca eram in locul tau, ma descurcam".

Iar o sa-mi aud vorbe ca scriu posturi 'cu bataie', dar asta ar insemna ca cineva undeva se simte. Sau ca simte pe altul. Eu nu scriu posturi cu bataie pentru ca mi se pare aiurea. Daca ai ceva de spus, spune-i omului in fata. Dar ce te faci daca n-ai cum sa-i spui in fata, ca nu stii de unde sa-l iei? Atunci apelezi la mijloacele online, dar in nici un caz nu scrii posturi cu bataie.

Ma bucur macar ca nu duc lipsa de posibilitati de a comunica ceva, daca va fi vreodata cazul. Pot sa scriu pe twitter, unde ma urmaresc 6000 de oameni. Pot sa fac un thread pe forumul trackerului UK-T. Sau ii las respectivului mesajul scris cu cheia pe masina, ca e loc de cateva caractere.

Haoleo, ce tarziu s-a facut. M-am luat cu vorba. Ce sa-i faci, asa sunt eu, devin 'vorbaret' dupa o partida de sex salbatic. Altii adorm, eu nu-mi permit luxul asta. Am treaba, organizez fisiere. Trebuie sa-mi fac loc pe hard, nici nu stiu cum s-au umplut atatia tera. Bine ca mi-am luat destule blank-uri Blu-ray, altfel eram mort. E sambata si n-am cum sa scot bani din banca pana luni. Nu tin cash in casa si, vorb-aia, 20 de blank-uri sunt vreo suta de euro.

Hai, ca ma duc si eu la somn. Va pupa tata de cititori ai blogului meu!

Blah, blah, blah