Burkini exit

Pozele de mai jos sunt inca un exemplu ca globalizarea prin care trecem de 10 ani incoace nu e chiar cea mai buna idee. Englezii s-au plictisit de ea (vezi 'brexit') si francezii au inceput sa interzica burkini-urile pe plajele lor.

Pe de alta parte, e normal ca fiecare sa se imbrace cum vrea, atata timp cat nu e indecent. Si burkini-ul numai indecent nu e, deci ar trebui sa fie okay. Cu toate astea, desi deranjeaza prin contrast, nu le poti impune femeilor din religia respectiva sa vina mai despuiate la plaja.

Problema e fix acest amestec intre o cultura/religie si alta. Atata timp cat diferentele sunt atat de mari, poate ca ar fi mai bine sa redefinim granitele si sa terminam cu "lucrul amestecat". Din pacate, la fel ca si in cazul casatoriilor gay si al adoptiilor de catre acestia, nici tavalugul globalizarii nu mai poate fi oprit. Asa ca strangem din dinti si mergem inainte, fiecare in tabara lui.

burkini1

burkini2

burkini3

2 comentarii

  1. 19 Aug 2016 la 20:05

    Perfect de acord cu tine. Eu nu am nici un fel de probleme cu burkini-ul, ci cu ciocnirea intre culturi/religii. Si cu globalizarea care duce la pierderea identitatii de orice fel.

Blah, blah, blah