BUG Mafia organizeaza concert cu meet&greet

Au mai fost incercari de concerte cu meet&gret in Romania - am fost, in urma cu cativa ani, la un astfel de concert al trupei Rezident Ex, la revenirea lui Kempes in Romania. Dar de data asta se pare ca va fi altfel, o chestie organizata profesionist. Pentru prima data in Romania!

Este anuntat din scurt, dar pare un eveniment la care s-a lucrat intens. In deschiderea concertului de la Arenele Romane vor canta CTC si Grasu XXL (plus Killa Fonic), care fac ca spectacolul sa fie mai mare decat un simplu concert BUG Mafia, precum cele care se intampla vara in Costinesti.

Cei de la iaBilet.ro au integrat pe site-ul oficial BUG Mafia platforma de achizitionat bilete. Preturile sunt foarte accesibile, cel putin in varianta earlybird:

Categoria A (Premium) - earlybird - 145 lei
(Cu loc în tribuna in sectoarele K si E, biletele includ un CD semnat de trupa, loc in tribuna, acces prioritar si acces la bar VIP)

Categoria B (Golden Ring) - earlybird - 85 lei
(Fara loc, in fata scenei)

Categoria C (Acces General) - earlybird - 45 lei
Cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena

Intotdeauna am fost frustrat cand am vazut, pe-afara, ca pachetele VIP cu meet&greet aveau incluse si biletul la concert. Mai mult, cateodata iti ofereau loc pe scaun, mai scump decat cel din fata scenei, dar nu puteai cobori in arena. BUG Mafia au ales sa faca lucrurile in mod inteligent: pachetele VIP sunt separate de biletele de concert.

Hai sa vedem ce pun la dispozitie fanilor si la ce preturi:

Early Entry - 80 lei
(Supliment valabil doar cu bilet cumparat. Include Early Entry, Badge Laminat, Poster cu autograf)

Soundcheck - 200 lei
(Supliment valabil doar cu bilet cumparat. Include Early Entry, Badge Laminat, Poster cu autograf, Acces la probele de sunet)

Backstage Tour - 450 lei
(Supliment valabil doar cu bilet cumparat. Include Early Entry, Badge Laminat, Poster cu autograf, Acces la probele de sunet, Backstage Tour & Meet & Greet)

After Show Meet & Greet - 2500 lei
(Supliment valabil doar cu bilet cumparat. Include Early Entry, Badge Laminat, Poster cu autograf, Acces la probele de sunet, Backstage Meet & Greet After show, Backstage Complimentary Drinks & Finger Food, Transport VIP spre / de la show (Bucuresti))

In afara de ultimul pachet, care nu vad cum si-ar justifica suma (poate trebuia mai detaliat?), celelate au preturi foarte bune. Pachetul "Backstage Tour", de 100 de euro, include tot ce si-ar putea dori orice fan: intalnirea si poze cu formatia, acces la soundcheck si autografe! Iar BUG Mafia are cei mai devotati fani - "tot aici, niciodata n-am plecat, niciodata" - deci sunt convins ca vanzarea de bilete merge foarte bine, chiar daca spectacolul a fost anuntat cu numai trei luni inainte.

I-am intalnit pe cei de la BUG Mafia in 2009, cand le-am luat un interviu pentru InConcert.ro. Fiind fan inca din anii '90, am stiut ce sa intreb si membrii trupei m-au tratat excelent. Exista pe net tot felul de clipuri cu cei de la BUG Mafia sictiriti de intrebarile jurnalistilor, dar asta e doar pentru ca foarte putini oameni din presa isi fac treaba cu profesionalism.

Sunt convins ca show-ul de la Arenele Romane va ramane in mintea fanilor pentru mult timp de acum inainte, la fel ca si alte concerte memorabile ale trupei.

Blah, blah, blah