Becali e liber. Speranta a murit.

E ultimul meu post pe tema asta. M-am certat cu multa lume si, desi unii vad lucrurile ca mine, se pare ca exista si altii care au alta viziune. E normal, numai ca mie mi s-a luat.

La fel ca in cazul celor care il plang pe Ceausescu, e absolut inimaginabil ca cineva il vrea liber pe Becali, la cat a furat. Un bisnitar de colt de strada, la fel ca verii lui, un zerou taiat care a ajuns unde a ajuns prin furt. Iar daca dovezile nu exista, nu inseamna ca nu e vinovat.

Dumitru Dragomir il regreta public pe Ceausescu. Dinel Staicu are un muzeu al lui nea Nicu. Mircea Sandu declara public ca nu-i o problema ca se fac mismasuri, dar e regretabil ca sunt descoperite. Dupa toate astea vin unii si afirma ca e bine ca Becali e liber.

Au murit oameni in Piata Universitatii in decembrie '89, oameni care astazi ar fi avut in jur de 40 de ani. Voi, cei care credeti ca Becali, Dragomir, Sandu, Copos, Padureanu si Borcea ar trebui sa fie liberi, cum le-ati explica asta acelor oameni?

3 comentarii

 1. 18 Apr 2009 la 11:56

  ce placere a fost sa nu citesc nici o declaratie a tampitului pe gsp sau prosport. iar acu imi explodeaza ochii de aberatiile lui..
  judecatorii pulii..

 2. 19 Apr 2009 la 09:35

  mai crezi in rusine? sau in bun simt?

 3. 20 Apr 2009 la 19:21

  Laura... nu prea. Dar Catanutz are dreptate, ma simteam foarte bine fara comentariile lui G pe toate posturile/site-urile...

Blah, blah, blah