BD Live

Specificatiile 2.0 ale Blu-ray aduc cu sine un feature pe care ei il vad extraordinar de misto, se pare. La inceput l-am ignorat si nu am crezut ca o sa se faca atata tam-tam, dar iata ca pe el se bazeaza intreaga strategie a unora.

Studiourile Disney au hotarat sa mearga la sigur cu BD Live si clasicele povesti, precum Sleeping Beauty. Cum adica? Pai, te uiti la film pe player-ul conectat la Internet. In timpul filmului sau dupa ce se termina, vei putea face chat cu diversi oameni de pe lumea asta care au si ei discul in aparatul 2.0 (PC, PS3). Dupa care, tot plictisit fiind, o sa participi la concursuri de tip trivia etc.

Distractia nu se opreste aici! Daca vizionezi filmul pe PC (dotat cu blu-ray player, placa video si monitor compatibile!), poti sa inserezi mici filmulete in timpul playback-ului. Uraaa, ti-ai personalizat filmul! Iata un exemplu mai jos:

Sleeping Beauty BD Live

M-am bucurat la auzul stirii de acum fro 7-8 ani ca DVD-ul va aduce cu sine bonus-uri: scene taiate la montaj, interviuri, comentarii si alte d-astea. Numai ca mi-am dat seama, inca de la primele discuri vizionate complet, ca toate astea strica efectiv filmul si mai bine te uiti linistit doar la film si-l scoti din aparat cand s-a terminat. Sau sunt eu demodat?

Un comentariu

  1. 16 Jul 2008 la 01:55

    eu in general n-am rabdare sa ma uit la toate add-onurile

Blah, blah, blah