Banca Transilvania a dat cel mai stupid comunicat de presa

Pe usa sucursalei BT de langa mine am gasit afisul de mai jos:

Am incercat sa fac o analiza pe text pentru a putea intelege ce vor astia sa-mi spuna. Asadar:

- ne gandim cum sa facem bankingul mai usor, sa fim online non-stop - Chestia asta n-are nici un sens, avand in vedere ca online banking-ul este deja disponibil 24/7.

- incepand cu 15 noiembrie, lansam un proiect nou si ii spunem, chiar mandir, Digital Hour - Okay, am inteles.

- se intampla asa: - ce se intampla? Proiectul se intampla?

- in toate agentiile BT intre 16.00 si 17.00 - Deci proiectul se intampla in toate agentiile, intre 4 si 5 dupa-amiaza.

- sucursalele incep tot la 16.00 si pana la 17.30 - Aici i-a tradat gramatica rau de tot, nu mai are legatura cu "se intampla sa", nu e coerenta nici propozitia, e jale. Dar intelegem ca Digital Hour (adica ORA digitala) tine in sucursale 90 de minute.

- iar unitatile din centrele comerciale 18.00 si 19.00 - Din nou, gramatica e la pamant, dar deducem ca Digital Hour e intre 6 si 7 seara in mall-uri.

- si programul suna astfel: - desi ai putea crede ca se refera la programul perioadei numite Digital Hour, se pare ca nu e chiar asa.

- pana la Digital Hour: facem de toate - banking, bineinteles - pe langa punctuatia dezastruoasa, observam si o incercare de umor abject. Cum adica "facem de toate - banking, bineinteles"? Ce e asta, anunt pentru masaj erotic?

- in Digital Hour: facem orice operatiune cu alternativa online sau la automatele noastre - n-am inteles absolut nimic. Ce fac? Sau, mai degraba, ce NU fac? Iar gramatica frazei e praf.

Oamenii de la BT, care semneaza aceasta tidula, ar trebui sa-si revizuiasca gramatica de gimnaziu. Daca vreti sa reduceti personalul sau programul de lucru, nu trebuie sa va ascundeti dupa astfel de nonsensuri. Mai sunt cateva sucursale de banci pe o raza de 150 de metri care au nevoie de clienti.

Blah, blah, blah