Baietii de la 7

Nu stiu la ce ma asteptam de la noua emisiune Stucan-Radulescu. Cuplul de comentatori, acum la Telesport, reusisera sa ma fidelizeze pe GSPTV. Din pacate, insa, stilul agresiv (pentru care Decebal Radulescu a fost dat afara) nu s-a regasit in prima emisiune de dupa mutare. Ma asteptam la tot felul de comentarii dure, la dovezi s.a.m.d.

Dupa demitere, Radulescu a dat din casa (si apoi comentariile respective au disparut) cum ca Sandu si Dragomir il injurasera pe el si pe Stucan ca la usa cortului. Numai ca noua emisiune nu a venit ca un pumn in gura jegurilor alora, ci s-a dovedit o plictisitoare si lunga discutie cu un invitat clasic, Victor Becali.

O sa mai treaca ceva timp pana sa ma mai uit la Stucan si Radulescu. Asta e, noi sa fim sanatosi.

3 comentarii

 1. 23 Oct 2009 la 23:18

  tu te uitai la aia???? aveam pretentii de la tine !!! fotbalul nu se vorbeste el se joaca ...uneori si pe la noi ...vezi unirea ...in rest......sanatate .....!!!

 2. 5 Nov 2009 la 03:52

  Am tinut neaparat sa-ti raspund...Am stat mult si ne-am gandit daca e ok sa incepem la Telesport cu o emisiune in care sa avem o reactie dura la adresa Gsptv. Ne-am dat insa seama ca nu are rost. In ce priveste noua emisiune, mai uita-te, o sa ai niste surprize....Prima a fost cumplita, alt studio, alti oameni, insa acum ne-am reasezat.

  Oricum, merci ca ne-ai urmarit si poate o sa ne urmaresti si de acum incolo. Avem pretentii de la tine :)

  Cu respect,
  Costin Stucan

 3. 5 Nov 2009 la 15:23

  Iti multumesc pentru lamuriri. Am vazut si emisiunea cu Florin Marin, care mi-a placut. Pacat ca reluarea e prea devreme (7:30), deci singura varianta de vizionare ramane in direct (pe net).

  Sper in surprize placute. Ne mai auzim ;)

  Numai bine,
  Alex

Blah, blah, blah