avorTurcu a amutit

Un prieten ma tine la curent cu noutatile despre stadionul lui Dinamo pentru ca eu nu prea citesc presa sportiva. Asa cum am mai spus, o sa stau geana pe subiect pana se va face ceva. Am auzit atatea aberatii de-a lungul timpului, asa ca p-asta o arhivez eu, declaratie cu declaratie.

Desi Vasile avorTurcu era ala care discuta pe problema stadionului la Dinamo, iata ca il ajuta in declaratii si Nicu Badea, care afirma raspicat:

In 2 ani Dinamo ar putea avea un stadion nou. Investitia totala pentru Parcul Sportiv Dinamo este undeva la 230–250 milioane de euro. Noi trebuie sa primim concesionarea parcului, dupa care se pot demara lucrarile. Marea provocare pentru mine si ceilalti actionari este constructia unui nou stadion pentru ca stim ca asta isi doresc oamenii. Stadionul ar avea cam 25.000 de locuri.

Remarcam tonul vag, adica nu zice nimic, de fapt. Daca citim cu atentie, observam ca:

- Dinamo ar putea avea un stadion nou in 2 ani - dar il va avea?

- dupa concesionarea parcului, se pot demara lucrarile - dar se vor demara?

- stadionul ar avea cam 25.000 de locuri - dar cam cate o sa fie, exact, cam maxim 15.000, este?

Probabil si Mos Nicolae Badea are un blog unde-si noteaza ce zice Turcu - exasperat ca ala e prost si declara mereu altceva pentru ca uita ce trebuie sa minta, Mos Nicolae s-a hotarat s-o dea in abureli. Sa nu mai fie nimic clar. Pentru ca DInamo ar putea avea un stadion in 2 sau 20 de ani, ale carui lucrari se pot demara si maine, dar n-are rost, si care ar avea cam 25-20-15-hai 10.000 de locuri.

3 comentarii

  1. 30 Nov 2008 la 22:14

    Daca tot nu te duci sa votezi si crezi ca nu se mai schimba nimica, de ce te mai intereseaza daca Dinamo o sa mai aiba stadion sau nu? :D

  2. 30 Nov 2008 la 22:15

    conform celor spuse de tine: everything is LOST, dupa serialul cu acelasi nume :D

  3. 1 Dec 2008 la 17:40

    pai nu se schimba nimic in anumite aspecte ale vietii, dar altele sunt tot timpul in miscare :) iar eu ma aplec ca sa-i suflu in ceafa lu' Turcu :D

Blah, blah, blah