Aveti mai mult respect pentru persoanele publice!

Am avut de multe ori ocazia sa iau autograf sau sa fac o poza cu oameni misto, care-mi plac, fie ca e vorba de muzicieni, actori, regizori, fotbalisti sau antrenori. Si de fiecare data am analizat situatia, daca e un moment potrivit sa ceri acel autograf, sa nu deranjezi si sa nu te bagi cu sila in sufletul omului. Se numeste respect si izvoraste din educatie si din aprecierea pe care o ai fata de persoana respectiva.

In ziua de azi, egoismul e mai presus de orice. Sa-mi dea mie autograf, sa fac eu poza, ce conteaza ce vrea vedeta. Oamenii si-au pierdut iremediabil respectul fata de cei din jur si busola bunului simt.

In imaginea de mai jos, din 2016, fotbalistul Chris Smalling tocmai suferise un accident in timpul vacantei din Bali, in urma caruia era bandajat la cap si la mana. Un fan al lui Manchester United, echipa la care Smalling a activat, i-a cerut acestuia un autograf direct de pe targa de spital!

Omul ce sa faca, a semnat, probabil obisnuit cu astfel de nesimtire crunta.

'Adding insult to injury', cum spune englezul, e posibil ca respectivul tricou sa nu fie un trofeu nepretuit in colectia tanarului respectiv, ci un simplu obiect de inventar in magazinul lui de pe Ebay.

Blah, blah, blah