#ascultmuzica

A mai trecut ceva timp si domeniul ascultmuzica.ro e in continuare liber. Cam la fiecare 2-3 ani ma gandesc ca acest domeniu ma reprezinta si ca ar fi misto sa-l inregistrez. Dar mai departe nu am nici un fel de plan, nu stiu cum l-as putea pune in valoare. Am deja destule domenii pe care le-am inregistrat de-a lungul timpului si care nu s-au mai materializat, pana la urma, in proiectele pentru care au fost cumparate.

Ca tot veni vorba, ma intreb cata lume mai asculta muzica in vremurile-astea. Se mai aseaza cineva pe scaun, in fata boxelor sau cu castile pe urechi, pregatit sa dea play si concentrat la sunetul care vine din amplificator? Majoritatea celor pe care ii cunosc prefera sa faca altceva in timp ce asculta muzica preferata: sa lucreze, sa faca sport, sa manance... orice, numai sa nu "stea degeaba". Nu are rost sa discut cu ei diferentele intre ascultatul activ si cel pasiv, cu care ei s-au obisnuit deja. N-ajungem la nici o concluzie, fiecare ramane la parerea lui.

Mi-a fugit gandul la perioada cand aveam timp si disponibilitate sa ascult muzica fara sa ma gandesc ca as putea face 2-3 chestii in acelasi timp. Si mi-am amintit un banc. Un pasionat de muzica este intrebat ce face in timpul liber. "Ascult muzica", raspunde audiofilul. "Si cand nu asculti muzica?". "Derulez". Apropo, domeniul derulez.ro e si el disponibil.

Blah, blah, blah