Artisti pe care as vrea sa-i vad live in 2015

Exista o lista cu artisti pe care inca nu i-am vazut live. Sunt sanse ca unii sa vina pe la noi sau pe langa anul viitor.

Anouk - scoate album anul asta si va concerta, sper, in toata Europa in 2015. "It's So Hard" suna bestial in concert.

Rihanna - termina turneul din SUA pe care l-a facut impreuna cu Eminem pe 23 august. Posibil ca in toamna sa apara informatii despre ce va face anul viitor, mai ales ca n-a mai scos un single din ianuarie...

Take That - se zvoneste ca vor scoate un nou album in preajma Craciunului, care ar putea fi urmat de un turneu in 2015.

Eminem - incheie luna asta turneul cu Rihanna, iar situatia lui e cam aceeasi: ultimul single scos in februarie, nimic anuntat pentru perioada urmatoare. Mai asteptam.

Britney Spears - canta numai la Planet Hollywood in Las Vegas pana la finele lui februarie 2015. Daca nu lanseaza vreun album in martie-aprilie, nu cred ca pleaca din SUA anul viitor.

Nickelback - vor lansa un nou album in aceasta toamna. Putem spera la un turneu european de promovare. Vreau neaparat sa aud "Rockstar" live, daca ajung la Bucuresti.

The Offspring - au fost in Bulgaria in iulie, in deschiderea concertului Thirty Seconds to Mars. As vrea sa-i vad, daca vin si pe la noi.

Nu m-as deplasa din tara pentru aceste trupe decat daca exista vreo situatie speciala. Dar i-as vedea cu mare placere daca vin in Romania. Desigur, daca nu se suprapun cu vreun concert Aerosmith :D

Blah, blah, blah