Angels & Demons

De cand cu Codul lui Da Vinci, Dan Brown mi s-a parut in set cu Sandra Brown. Nu de alta, ca nu am citit cartea, dar filmul (povestea in special) mi s-a parut jalnic. Nu am inteles cum au acceptat sa joace in el atatia actori mari: Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen sau Jean Reno.

Dorul de cinema nu mi-a disparut complet si am zis ca ar fi misto sa vad un film cu efecte audio/video. Am ales Angels & Demons. Povestea e misto, m-a purtat repede prin multe chestii si are foarte putine hibe. Mult timp de-acum inainte povesti cu mistere de tipul "arhiva Vaticanului", "camera de sub Sfinx" sau "Revolutia din '89" vor continua sa fie interesante.

Calitatea salii si a proiectiei in Starplex sunt clar superioare celor din Hollywood Multiplex. Desi nu vorbim chiar de rezolutii 4K (4096x2160), precum in alte tari (ex.: Korea), exista totusi sentimentul de sala de cinema moderna. Din pacate, o sala goala, cu doar cateva cupluri. Iar televizoarele 4K, ce au intrat deja in fabricatie, poate ii vor trimite si pe ei acasa. Investitiile masive facute la periferia Titanului nu au reusit sa aduca lumea la cinema in afara weekend-ului.

Una peste alta, va recomand Angels & Demons la cinema. Intre timp, astept cu interes variantele R5 sau DVDSCR la Duplicity si Terminator 4.

4 comentarii

 1. 10 Jun 2009 la 15:17

  cartea ar trebui prescrisa ca medicament pentru insomnie. Doza de 5 pagini sau cat rezista cititorul.

 2. 10 Jun 2009 la 15:47

  n-am citit, nu cunosc :) depinde si de la om la om, cred.

 3. 10 Jun 2009 la 18:04

  colegu meu de banca e foarte incantat de film. lui i-a placut si cartea, intr-a 7a. ma rog, el e mai ciudat din punct de vedere al literaturii.

  dan brown nu ma atrage. nici scris nici film. sa fie, eu nu ma duc. daca lumea vrea, sa serveasca. nu mi se pare ceva strigator la cer sau ceva deranjant, dar pe mine nu ma atrage.

  in schimb, maine merg la terminator 4 3D. :D Va fi prima experienta 3D, chiar sunt curios cum o sa fie. De la terminator 4 n-am asteptari prea mari. nu sunt fanul seriei, bale nu prea imi place... dar o sa merg cu multa lume si sper sa fie bine.

  in lata ordine de idei, pinkule, te-ai pus serios pe vazut filme. felicitari. esti un exemplu tocmai bun de urmat.

 4. 10 Jun 2009 la 18:22

  nu neaparat m-am pus pe filme, dar am scris mai mult de ele. in plus, am umplut cu filme golul lasat de seriale :)

Blah, blah, blah