Amarui de RDS

Serviciile lor sunt impecabile. Ieftine si bune, ceva nemaintalnit in Romania, mai ales cand vorbim de momentele de inceput, acum multi, multi ani. Asa ca RDS nu ma pierd de musteriu prea usor. Tocmai am prelungit contractele pe 12 luni, am contractat serviciul DigiStorage, am facut upgrade la una din conexiunile internet... imaginea e clara :)

Cand vine vorba de companiile romanesti, m-am obisnuit sa vad fotografii tip stock in flyere, newslettere sau pe Facebook. Asa ca nu imi explic de ce ma asteptam ca RDS sa foloseasca imagini proprii in promovarea pe care o face. Poate dimensiunea companiei, poate incapatanarea mea de a-i vedea mai buni decat sunt, poate doar speranta ca RDS sa iasa din tiparul firmelor care merg pe varianta usoara, a achizitiei de imagini din bazele de fotografii. Dar m-am inselat.

Am primit de curand un mesaj prin email care continea o poza draguta:

rds1

Ca om indragostit de Paris, m-am gandit imediat ca a fost misto pentru cei din cadrul companiei sa aranjeze aceasta poza: deplasare, concept, cadre trase etc. Deformatie profesionala :) In orice caz, in prima faza nu m-am gandit ca e o simpla imagine dintr-o baza de date:

rds2

Si am ramas cu un gust amar. Netul merge la fel de bine, am noi canale HD in grila de programe, serviciul de stocare in cloud are viteze exceptionale pe FTP. Deci nu nici o problema. Doar un gust amar care trece.

2 comentarii

  1. 11 Jul 2014 la 10:13

    Esti nebun.

  2. 11 Jul 2014 la 15:22

    delegat.

Blah, blah, blah