Am vazut-o pe Simona Halep si i-am ascultat glumele nesarate lui Tiriac

Un nou an, un nou trofeu major pentru Simona Halep. Un parcurs de exceptie al ei, un traseu mai usor decat in alti ani si un boss la final - precum in jocurile din anii 2000 - mai usor de 'ucis'.

Am fost si anul trecut la prezentarea de pe Arena Nationala, inainte sa renunt la a mai viziona meciuri de tenis. N-am renuntat de tot, dar ma uit numai la Grand Slam-uri si numai in fazele finale. Am vazut meciul cu Serena din finala de la Wimbledon si mi-a placut mult sa vad ca Simona a speculat absolut toate slabiciunile adversarului. De multe ori am fost frustrat sa vad ca e invinsa de jucatoare care erau mult sub valoarea ei. Din fericire, anul acesta a jucat exceptional pe iarba si a castigat un trofeu foarte greu de obtinut. Avand in vedere ca si la Australian Open a fost aproape, astept cu interes turneul de anul viitor.

La prezentarea de anul trecut, la care Simona a venit cu trofeul de la Roland Garros, momentul a fost stricat de conflictul dintre primarul Firea si bucuresteni, care au fluierat-o copios. Anul acesta n-a mai fost Firea, dar a fost Tiriac, care a plictisit pe alocuri si m-a enervat cu o gluma absolut nesarata:

Am fluierat si eu impreuna de ceilalti suporteri dinamovisti, desi Tiriac a incercat sa se apere spunand ca e si echipa pe care el o sustine. Cum o sustine, nu stiu, ca nu-l vezi la meciuri si nici financiar nu s-a implicat vreodata.

La plecarea de la stadion, cand masina lui Tiriac trecea printre oameni, i-am strigat sa vina si sa investeasca la Dinamo. M-a salutat si mi-a aratat un thumbs up, dar mai bine era sincer si imi arata degetul mare printre aratator si cel mijlociu.

4 comentarii

 1. 9 Aug 2019 la 22:04

  dc sa investeasca Tiriac ??? sa aiba unii salarii pe viata indiferent ce fac ??? si asta e una mica ...in rest acolo e o adunatura de mafioti si de oameni care nu au nici o traeaba cu nimc ... in afara de facut combinatii .,,, ura si la gara ,,,,spre liga cu nr 2 ...si apoi la desfiintare ,,,in ritmul asta e o solutie ...

 2. 10 Aug 2019 la 01:48

  pai sa cumpere clubul dom' Tiriac, daca tot e mare dinamovist. sa-l cumpere, sa dea afara pe toata lumea care e acum acolo, sa se inteleaga cu Badea si sa obtina drepturile pe stadionul actual, ca sa se faca acolo stadionul nou. sa-si aduca oameni competenti in conducere, oameni care n-au mai activat pana acum in mocirla din Divizia A.

  mai bine tacea decat sa-mi strice seara cu comentariile lui.

 3. 10 Aug 2019 la 07:48

  baaaaa ...probabil clubul daca era asa valoros (financiar vorbind ) era vandut pana acum de 1000 de ori ... dar cred ca are niste ,,mici" probleme ...niste datorii uriase si bine ascunse ...si este in continuare capusat de o gramada de generali ...fiecare are ba un fir de iarba, ba un scaun din tribune, ba un bec de la nocturna ,,,etc

 4. 10 Aug 2019 la 11:26

  Mda, s-ar putea sa ai dreptate. Datorii nu stiu cate mai are, nu cred ca sta atat de prost, dar e posibil sa existe tot felul de contracte pe-acolo, cum e cel al lui Badea, care blocheaza noul stadion. Daca mai sunt cativa d-astia si nu poti sa darami un stalp ca sa faci o parcare ca e stalpul lu' nea Fane, atunci n-o sa se bage nimeni sa investeasca.

Blah, blah, blah