Am facut un test de IQ si am fost surprins de rezultat!

Dupa o discutie pe care am purtat-o cu un prieten despre filmele indiene si Bollywood, am zis ca e timpul sa-mi fac un test de IQ. Tineam mortis sa aflu cat de destept sunt. Ma gandeam ca daca nu-mi plac manelele si filmele indiene, probabil sunt foarte destept.

Am gasit un site la intamplare si am pornit testul, ceva in genul:

Dupa multe intrebari mai simple sau mai complexe, ma simteam chiar bine. Reusisem, dupa parerea mea, sa gasesc raspunsul corect la majoritatea intrebarilor si ma pregateam cu pieptul umflat sa aflu ca am un IQ mai mare decat Sharon Stone (da, e foarte desteapta).

La final am primit o veste proasta. Desi nu stiu ce IQ am, mi-am aflat cu exactitate nivelul de inteligenta. Iata dovada:

Nu a trebui sa platesc 3.57 euro ca sa stiu exact cum stau. Imi e foarte clar cat de prost sunt dupa ce am pierdut vreo jumatate de ora cu un sir de intrebari stupide, la capatul caruia mai trebuia sa dau si bani.

Sincer, ii felicit pe cei care au conceput site-ul si le propun ca mesajul pentru cei care chiar platesc sa fie: "Ze-ro. IQ-ul tau e zero pentru ca esti prea prost!". Iar asta n-are nici o legatura cu filmele indiene.

Un comentariu

  1. 16 Jul 2018 la 01:06

    =)))))))))

Blah, blah, blah