Alter egoist

M-am schimbat. Din nou si destul de radical. Simt ca nu mai sunt aceeasi persoana de acum cativa ani. Putin mai anti-social, cu clepsidra in gand si mobilul in mana. Cu gandul la 25 ale lunii, la OP-uri si ora de inchidere la Mega Image. De cand m-am mutat, toate chestiile astea s-au accentuat, s-au inmultit. Prietenii pe care-i vedeam intamplator pe la bloc nu mai sunt in viata mea. Pai, cine mai are timp sa iasa la o plimbare cu cainele, daca trebuie sa faci o ora pe drum, dus-intors?

Tin foarte mult sa se vada undeva chestia asta. Nu ma intereseaza sa numar bancnote, ci sa adun experiente care sa merite efortul din restul timpului. Pentru ca supravietuirea, desi scumpa, nu ma satisface ca trofeu. Sa iesi ban pe ban in 2010 e o performanta, asta e clar. Cu toate astea, sunt o persoana de moral - am nevoie de mai mult.

Gasesc placere in lucruri simple. Sa cumpar un cuier de la IKEA (in alt oras decat Bucuresti) e pentru mine mai mult decat pentru altcineva. Nu ma intereseaza excursia atasata, m-as teleporta cu bucurie dus-intors. Dar mai e pana acolo. Intre timp o sa pun capul pe perna pentru cateva ore. Nu mai mult de doua-trei, cu siguranta. Pana suna telefonul...

4 comentarii

 1. 19 Jan 2010 la 21:11

  Ai devenit un robotel. Ia-o cum vrei

 2. 20 Jan 2010 la 00:01

  misto comentariu.

 3. 20 Jan 2010 la 09:50

  Parca ai inceput sa ai posturi mai studiate, rafinate, un pic mai lungi (de 2 linii :)

  Keep up the good work!

 4. 20 Jan 2010 la 15:25

  pentru tine fac totul, esti ca un mentor pentru mine :))

Blah, blah, blah