Alonia.jeg

Un prieten (mai ca-mi vine sa nu-i pun link!) mi-a dat o veste tare de tot: romanii au facut un messenger autohton! Exceptional, ma gandesc, avand in vedere ca ai nostri stiu ce ne doare: audio/video in peering, transfer direct de fisiere de zeci de giga, chestii dintr-astea. Super-mega-interesant!

Intru pe site-ul alonia si pare cam suptzire, dar nu ma las. Descarc aplicatia si o instalez. Logo-ul pixelat mi-a facut inima sa stea in loc 10 secunde, mai ales dupa problemele cu compu' de saptamana asta. Dar nu, e de la ei. Dupa instalare, hop o aplicatie bazata pe .NET Framework, adica l-au programat destul de usor. Nu e semn bun. Creez cont si ma loghez - e clar, UN JEG! L-am dezinstalat imediat, nu inainte de a-i da 2-3 mesaje... prietenului.

Ce e Alonia? Un soft facut in graba, cu ideea ca "il dezvoltam noi mai incolo, daca are succes; n-are rost sa investim prea mult de la-nceput". Smilie-urile macabre, facute in 10 minute, precum si site-ul tradus pe jumatate imi inspira munca romaneasca. Asta e, frate, atata dai, atata face. Romanii fac si treaba buna, ca doar d-aia lucreaza pentru export. Dar la prosti merge sa le dai si ceva facut peste week-end.

Va las cu un exemplu de profesionanism:

alonia

Blah, blah, blah