Ai ceea ce meriti!

PRO-ul l-a declarat persona non-grata pe flegmaticul Giovanni. Dupa ani si ani de ridicat in slavi, timp in care au primit bani pentru a face articole cu familia Becali si alte animale, iata ca acum se razbuna. Intamplator am vazut ca Maruta a deschis emisiunea de ieri cu niste 'sto-uri la adresa respectivului, precum si c-o melodie care suna in genul "Oier vreau mereu sa fiu, si sa scuip asa cum stiu", pe muzica celor de la Voltaj (20 de ani).

In paralel, insa, la Acces direct intra prin telefon chiar Giovanni. Madalin Ionescu era cu Chiotea in platou si redactorul ProSport/Libertatea a incercat sa-i zica lui Giovanni ca a gresit, nu inainte de a-l ridica in slavi pentru cate a facut pentru fotbalul romanesc. Numai ca la intrebarea legata de incident, mai precis daca il regreta, Ioan Becali a raspuns nervos ca ii pare rau ca discutia cu Terzian n-a avut loc in alta parte, ca sa poa' sa-i dea fro doo realizatorului tv. Ca asa e in Pipera, mai scapa o palma sau un picior.

Astia sunt realizatorii, toti o apa si-un pamant. Cu ce ma incalzeste ca Becali nu mai e pe Sport.ro si e pe GSP TV? Astia nu dispar, n-au cum, audienta conteaza. Flegma conteaza! Si in astfel de momente parca o pretuiesc si mai mult pe Andreea Cretulescu, care l-a facut sa plece din studio pe Gigi Becali: " Habar n-aveti, domnule Becali!". I-a zis pe fata, ca tot incerca Becali sa explice politica partidului sau.

Patriotismul din noi ajunge, usor-usor, ca o religie. Nu am optat pentru credinta la nastere, ci pur si simplu am fost botezat crestin ortodox. Cine zice ca e patriot nu prea mai are argumente, doar faptul ca s-a nascut aici, in Romania, tara in care lucrurile bune au ajuns cazuri izolate si se pierd intr-o mare de jeg.

Blah, blah, blah