Afaceri cu mail la yahoo

business yahoo

Nu am reusit niciodata sa inteleg de ce oamenii prefera porcaria de serviciu numit Yahoo Mail. Plin de reclame, infiorator de incarcat si foarte neprietenos cu utilizatorul. Si totusi...

Am intalnit o gramada de site-uri romanesti, afaceri online in toata regula, dezvoltate pe domenii .ro - iar la contact, adresa de mail la yahoo. Daca iti place sa primesti mailurile in casuta aia oribila, iti poti face un redirect de la office@afacereacupanouri.ro la vreireclama@yahoo.com. Dar nu-ti afisa pe site-ul o adresa gratuita, e penibil.

Nu mai vorbesc de seriozitatea de care dai dovada cand ai mailul la yahoo. Si nu e numai o chestie de imagine, e si o chestie practica - folosind serviciul de mail pus la dispozitie de cei care-ti gazduiesc site-ul, pe care oricum il platesti (!), beneficiezi de maxima flexibilitate: webmail fara reclame, outlook, tot felul de aparate mobile care folosesc POP3 sau IMAP s.a.m.d. In plus, asa cum spuneam mai devreme, iti poti redirecta toate mailuri si catre mult iubita casuta de yahoo. Deci?

Sunt curios cu ce argumente poate veni cineva care inca mai foloseste o casuta de mail @yahoo.com.

5 comentarii

 1. 4 Nov 2013 la 09:17

  1. Și Yahoo! oferă gratuit acces IMAP („outlook”, cum îi zici tu).

  2. Eu am două conturi pe Yahoo! (rămase din alte vremuri, nu le mai folosesc acum), dar nu sînt „pline de reclame” cum zici tu. Dacă scapă 1-2 mesaje pe an (probabil filtrele anti-spam de la Yahoo! își fac treaba).

  3. Oamenii care încă folosesc conturile de Yahoo! probabil o fac din inerție (sau inepție?), din lenea de a-și anunța toți cunoscuții (pe care îi aveau din vremea cînd încă nu aveau afacerea) că au o nouă adresă (de firmă) etc.
  Eu am „în outlook” (cum zici tu) 4 adrese de e-mail: una de firmă, una de Gmail și cele două vechi de Yahoo!, pe care le urmăresc permanent, deci nu e nevoie de nici un „redirect”.

 2. 4 Nov 2013 la 12:09

  Poate ca ma exprim eu aiurea, ca asta e!, nu sunt nici pro-blogger, nici prea tehnic de fel, dar ideea ramane: nu e deloc profesionist sa folosesti in afaceri adrese de mail gratuite. Parerea mea.

 3. 4 Nov 2013 la 12:36

  Aici ai dreptate, și eu evit colaborarea cu astfel de „profesioniști”!

 4. 4 Nov 2013 la 18:59

  Atunci am cazut de acord!

 5. 5 Nov 2013 la 20:43

  din nostalgie fratelo,din nostalgie :)

Blah, blah, blah