A murit la masinute

Un tanar de 17 ani din Bucuresti a murit dupa ce s-a electrocutat pe ringul de la masinutele tamponate, in Eforie Nord. Baiatul a urcat cu picioarele goale pe platforma de functionare a masinutelor, iar curentul electric i-a trecut imediat prin tot corpul.

Echipajul de pe ambulanta s-a chinuit mai bine de o ora sa-l readuca la viata pe tanarul de 17 ani. Amicii sai povestesc ca a facut o baie in mare apoi s-a gandit sa se dea in masinutele electrice. A intrat cu picioarele goale pe platforma de functionare a acestora si in acel moment s-a curentat.

Un singur prieten a avut curaj sa incerce-l salveze: l-a luat in brate si imediat a simtit cum trece curentul si prin el.

Martorii, ingroziti, au strigat la angajatii fimei sa intrerupa curentul. Speriati, acestia au fugit insa. Au revenit dupa cateva minute, si au inceput sa-i ironizeze pe amicii tanarului electrocutat, spunadu-le ca acesta s-ar fi sufocat cu mancare. Pentru sa situatia ameninta sa degenereze intr-o incaierare de proportii, la fata locului au fost trimise trupele speciale ale Politiei.

Tanarul a murit la spital, iar imprejurarile in care si-a pierdut viata sunt cercetate acum de politisti si de inspectorii ITM.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Moartea tanarului reprezinta o veste cutremuratoare pentru toti pasionatii de masinute tamponate. Am decis ca anul acesta sa nu merg la masinute, desi facusem o traditie ca an de an sa ne dam 30-40 de minute in 'buburuzele' cu motor din parcul de distractii din Mamaia. Poate ne mutam la Prater, ce zici, Liviu?

2 comentarii

  1. 5 Sep 2013 la 09:39

    mishto concluzie ai tras

  2. 5 Sep 2013 la 13:49

    Pai e cam de tras concluzia asta. La bulgari m-am lamurit, la noi m-am lamurit. Strangem bani si plecam unde-om vedea cu ochii.

Blah, blah, blah