A mai aparut un pachet VIP Whitford/St. Holmes pe eBay

La peste 2 ani de cand s-a terminat turneul "Reunion" al celor de la Whitford/St. Holmes, iata ca a aparut un al treilea pachet VIP pe eBay. Dupa cum am mai scris, pana acum am vazut numai doua pachete, unul incomplet si celalalt complet, pe care am si reusit sa-l cumpar.

De data asta e vorba din nou de un pachet incomplet, pus in vanzare pentru 50 de dolari si care nu se vinde de peste 3 luni de zile:

Pachetul include tote bag cu autograf, pass laminat cu autograf, cutiuta de aluminiu fara pene in ea si o fotografie cu autograf. Lipsesc penele de chitara, coaster-ul si, cel mai important, CD-ul cu single-ul "Good Time Baby".

Sunt curios daca mai apar si alte pachete pe masura ce trece timpul. Voi monitoriza eBay-ul in continuare B-)

6 comentarii

 1. 5 Nov 2018 la 18:41

  Fara legatura cu Aerosmith, dar tot la capitolul pachete VIP - uite un pachet la $100 care include pre-show dinner M&G with David Ellefson de la Megadeth (iti platesti tu consumatia, desi mai fain ar fi fost sa-ti gateasca el... :)) )

 2. 5 Nov 2018 la 18:48

  Si spun asta pentru ca aparent ii place, asa ca... de ce nu? Ma ofer sa dau o mana de ajutor! Bucatarit in echipa, uite ce idee tare pentru un M&G! :))

 3. 8 Nov 2018 la 00:41

  ABSOLUT BESTIAL pachetul ala de 100 de dolari! Ar fi misto sa se faca si la noi ceva de genul asta, dar vedetele noastre sunt mai vedete decat vedetele lor:-<

  Si cred ca ideea ta ar putea functiona - iti propun si un nume pentru experienta asta eclectica: Meet&Gătit :))

 4. 9 Nov 2018 la 17:48

  Haha, foarte tare ideea :))

  Altfel, videoclip nou de la Joe:

 5. 12 Nov 2018 la 02:08

  Clipul e foarte misto, foarte... "modern", desi urasc acest cuvant. Piesa e ok, clipul chiar o ridica.

  Din pacate, inca un health-scare de la Joe, dupa ce a cantat cu Billy Joel. Eddie Trunk zice ca e bine acum, dar stim cu totii ca la un moment dat se rupe filmul de tot.

 6. 12 Nov 2018 la 12:11

  Nu ma omor dupa Gary Cherone la voce, dar piesa si clipul sunt foarte tari. M-am mai plans eu de asta, dar in ultimul deceniu

  Si da, am vazut. This guy seems decided to give me a heart attack. Sadly, for the wrong reasons.

Blah, blah, blah