5 ponturi pentru fanii Hollywood Vampires

1. Nu va grabiti sa va cumparati bilet la concertele din 2018. S-au mai anuntat doua concerte in Rusia si unul in Elvetia, dar cu siguranta vor mai fi si altele in vara viitoare, avand in vedere zilele libere dintre ele. Iata calendarul actualizat la zi:

28 mai - Moscova, Russia - in sala
30 mai - St. Petersburg, Russia - in sala
2 iunie - Hamburg, Germania - in aer liber
4 iunie - Berlin, Germania - in aer liber, festival
[...]
12 iunie - Varsovia, Polonia - in sala
13 iunie - Praga, Cehia - in aer liber, festival
14 iunie - Monchengladbach, Germania - in aer liber
[...]
27 iunie - Munchen, Germania - in aer liber, festival
29 iunie - Frankfurt, Germania - in sala
[...]
3 iulie - Zurich, Elvetia - in sala

Exista cel putin trei perioade, de 8, 13 si respectiv 4 zile, in care sunt convins ca vor mai aparea concerte in calendar.

In plus, concertul de la Hamburg avea bilete indisponibile in zona Golden Circle din fata scenei si am crezut ca e sold out, insa acum exista bilete de vanzare.

2. Pachetele meet&greet sunt mai ieftine in Rusia decat in restul tarilor. Daca un upgrade la VIP costa 1200 de euro in Germania, in Rusia e numai 1000 de dolari.

3. In Cehia nu este disponibil upgrade-ul la pachetul VIP cu meet&greet.

4. Daca vrei sa fii foarte aproape de trupa, ia-ti bilet la Frankfurt. Jahrhunderthalle, sala in care se desfasoara concertul, e cam cat Sala Palatului, poate chiar mai mica, dar nu are scaune in zona din fata scenei. Datorita inaltimii mici a scenei, trupa este mult mai aproape de public, la fel ca la concertele in sala din SUA. Din pacate, biletele la Golden Circle costa 138 de euro, cu vreo 40-50 de euro mai mult decat in alte orase din Germania.

5. Johnny Depp e prieten cu Clejanii. Asta nu e vreo stire de ultima ora, dar e o informatie care ma face sa sper ca Hollywood Vampires vor trece din nou prin Romania, la Bucuresti sau la Cluj, in 2018.

Blah, blah, blah