5 filme la care nu credeam ca mai apare o continuare

Uneori continuarile sunt misto, alteori nu au nici un sens, in afara de motivatia financiara. Si chiar si asa, unele sunt okay, mai ales daca apar la o distanta rezonabila de timp. In cazul filmelor de mai jos, insa, nu gasesc nici o explicatie si n-am nici un fel de asteptari.

Top Gun 2: Maverick (2020)

Filmul "Top Gun" a aparut in 1986 si l-a propulsat pe Tom Cruise in topul actorilor de la Hollywood. De atunci, Cruise a facut si filme foarte misto, precum "Rain Man', "A Few Good Men", "Interview with the Vampire" sau "Jerry Maguire", dar a si tinut-o langa cu "Mission Impossible" - serie din care vom vedea episodul 8 in 2022. Ce anume l-a determinat sa accepte revenirea la rolul Maverick e un mister pentru mine. Povestea are doi autori diferiti fata de primul film, unul dintre ei fiind Peter Craig, care a scris la "Bad Boys 3", lansat la 17 ani dupa "Bad Boys 2", iar acum scrie la... "Gladiator 2". De ce?

Gladiator 2

A fost anuntat in 2018 si de atunci nu mai sunt vesti. Dar se pare ca povestea merge mai departe, iar premiera va fi, probabil, la 25 de ani dupa lansarea primului film. Daca Ridley Scott a decis sa se bage, putem spera ca nu va fi ceva extrem de prost...

Space Jam 2: A New Legacy (2021)

Astia de la Hollywood au ceva cu 25 de ani. In '96 lansau "Space Jam" cu Michael Jordan, o idee originala si foarte misto pentru vremea respectiva. In 2021 vor lansa o copie cu LeBron James. E clar ca au intrat in pana de idei.

The Passion of the Christ 2: Resurrection (2021)

Despre asta nu stiu ce sa spun, ca nu l-am vazut nici pe primul, in 2004, dar Mel Gibson are planurile lui, stie el ce face. Maia Morgenstern a semnat deja pentru a-si relua rolul.

The Matrix 4 (2022)

"Ce, ma?!". Da, se face al patrulea Matrix, la 18 ani dupa ce s-a incheiat trilogia. Daca celelalte au fost realizate de fratii Wachowski impreuna, se pare ca la ultimul nu mai participa si Lily (adica Andy).

 
BONUS: Sherlock Holmes 3 (2021)

Guy Ritchie a facut "Sherlock Holmes" cu Robert Downey Jr. si Jude Law in 2009, urmat de "Sherlock Holmes 2: A Game of Shadows" in 2011. Inca de pe atunci se zvonea ca e o trilogie, dar nu credea nimeni ca vor mai trece 10 ani pana sa mai vedem un film. Din pacate, nu mi-au placut primele doua filme din serie, asa ca nu ma astept la ceva mai bun de la al treilea.

Blah, blah, blah