5 fara 10

Am avut un altfel de program mai toata viata mea, un program dat peste cap la culcare si la sculare. Asa am descoperit un lucru: fiecare moment al zilei e la fel de frumos.

Multi iubesc dimineata, vor sa vada rasaritul soarelui, eventual pe plaja la mare. Eu sunt indragostit de un alt moment - de perioada fix de dinaintea rasaritului, de ultimele clipe de intuneric, undeva la ora 5 fara 10 (vara).

Imi aduc aminte de convorbiri in toamna lui 2003 pe telefonul fix care se terminau la ora aia, imi amintesc de dimineata in care am salutat un prieten de pe balcon in timp ce pleca la Ambasada Angliei sa-si ia viza. Era ora la care inchideam calculatorul pentru ca la 5 se sculau ai mei. A fost ora la care am vazut un film slabut (Red Eye) in 2005, dar orice thriller la ora aia ti se pare cel mai tare film posibil. E ora la care iti spui "daca nu m-am culcat pana acum, ce rost mai are" si gresesti. E ora la care mi-am terminat niste fituici inainte de un examen greu la facultate, iar acum nici nu-mi mai amintesc la ce materie era.

Pentru mine, ora 5 dimineata a fost mult mai activa decat pentru multi altii. Si cred ca e ora la care am fost cel mai linistit, pentru ca ziua de ieri tocmai s-a terminat si "maine" e departe. E pauza.

Un comentariu

  1. 28 May 2011 la 08:49

    GO MANUUUUUUUUU!!! :D:D

Blah, blah, blah