2019 e anul serialelor

Multe seriale misto vor avea un sezon nou anul viitor si voi afla continuarea unor povesti care mi-au placut mult in ultimii ani. Iata titlurile:

Casa de Papel - sezonul 3. Desi sezonul 1 si 2 sunt de fapt o singura poveste, ca un film mai lung care are si un final bine stabilit, se pare ca banii i-au motivat pe producatori sa revina cu un nou sezon in 2019. Vestea buna este ca Alex Pina, creatorul show-ului, va fi implicat si in acest nou sezon.

Mr. Mercedes - sezonul 3. Povestea din primul sezon este adaptarea primei carti din trilogia despre detectivul Bill Hodges scrisa de Stephen King. Sezonul 2, care va avea premiera peste cateva zile, va continua povestea, iar in 2019 vom afla povestea ultimei carti.

3 Percent - sezonul 3. Aventura braziliana continua si va fi interesant sa vad continuarea povestii post-apocaliptice care m-a tinut cu sufletul la gura in primele doua sezoane.

Bosch - sezonul 5. Cel mai bun show politist de tip clasic din ultimii (10, 15?) ani, extrem de inteligent si bine scris. In peisajul show-urilor de astazi, produse pe banda rulanta, povestile lui Bosch merita urmarite. Vestea buna e ca s-a confirmat si sezonul 6 pentru 2020.

Cobra Kai - sezonul 2. Ingenioasa idee de a readuce pe ecran personajele din primul film "Karate Kid", mai ales pentru cei care au crescut cu acele filme. Si povestea trebuie sa continue!

Curb Your Enthusiasm - sezonul 10. Excelent!

Homeland - sezonul 8. Ultimul sezon si povestea ajunge la final. Un show foarte misto ale carui episoade m-au facut sa ma trezesc foarte devreme in multe zile de luni.

Dark - sezonul 2. Era clar din primul sezon ca povestea a fost scrisa pentru mai multe episoade, dar au avut nevoie de feedback pentru a continua sa-l produca. Sunt extrem de curios cum continua povestea...

The Alienist - sezonul 2. Inca 10 episoade, inca o poveste cu criminali ciudati din vremuri de demult.

Castle Rock - sezonul 2. Finalul primului sezon a fost anti-climatic, asa ca astept sa vina raspunsurile in sezonul 2.

True Detective - sezonul 3. Dupa chixul numit S02, ma astept la o revenire de senzatie cu ajutorul lui Mahershala Ali.

Umbre - sezonul 3. Atat :)

Liar - sezonul 2. Imi place Ioan Gruffudd si sunt curios cum vor continua povestea care parea incheiata dupa primul sezon.

Homecoming - sezonul 2. E un serial interesant, desi mie nu-mi place Julia Roberts. Sezonul 1 poate fi o poveste de sine statatoare, dar a lasat si cateva intrebari fara raspuns.

The Affair - sezonul 5. E ultimul sezon si sper sa ofere raspuns la cateva intrebari ramase din sezonul 4.

Absentia - sezonul 2. Sunt foarte curios cum vor continua o poveste interesanta, dar incheiata.

Blah, blah, blah