Nu inteleg dependenta de pacanele

Sunt foarte multi oameni care lasa o avere la pacanele. Recent am vazut la stiri o femeie care pierduse vreo 6000 de euro in 21 de ore de jucat constant. Supararea ei era legitima:

Acum cel mai tare si mai tare nu e vorba de bani, ca sunt 273 de milioane si 21 de ore, pe mine ma deranjeaza ca in 21 de ore nu am primit niciodata o 'speciala'.

Adevarul e ca trebuia sa vina o "auto-speciala" s-o ia si s-o duca la spitalul de "speciali". Dar o sa las mistourile si o sa incerc sa inteleg. Oare nu exista un substitut pentru aceste pacanele obosite?

Ma gandesc ca daca esti dependent de cazinouri sau alte chestii la nivelul ala, e greu sa le gasesti un inlocuitor. Dar cand vine vorba de un aparat de doi bani cu 7 taste colorate si un ecran bombat, ce e atat de greu sa-ti faci propria sala de pacanele la tine acasa?

Decat sa pierzi prosteste o galagie de bani in subsolul inchiriat de un vecin care si-a luat trei aparate d-astea, nu mai bine iti faci sufrageria sala de jocuri? Si te joci tu singur, la tine acasa, fara sa pierzi nici un ban! Iar daca cineva imi spune ca nu mai e aceeasi senzatie, atunci le zic sa dea foc la cate o caramida de bani din cand in cand, sa simta ca pierd de-adevaratelea!

Oricum ar fi, dependenta de pacanele mi se pare cea mai stupida dintre toate dependentele din aceeasi serie, de la pariuri sportive la cazinouri sau curse de cai.