29 Sep 2016 | Politica

Gata cu gluma, gata cu Trump

A doua intalnire de foc intre Trump si Hillary va avea loc pe 9 octombrie in SUA, deci undeva spre luni dimineata la noi.

America e departe, dar cine iese presedinte ar trebui sa ne intereseze, pentru ca ajunge inevitabil sa ne afecteze. M-am uitat la prima dezbatere si a fost destul de soft, fara lovituri dure, o bataie cu manusi. Presupun ca de-acum incolo vom vedea o lupta ma inclestata, mai ales ca Hillary a inceput sa coalizeze in spatele ei pe toti cei care isi dau seama ca gluma a mers prea departe. Trump la Casa Alba ar fi un dezastru nu numai pentru SUA, dar pentru intreaga planeta.

Asa ca hai sa speram ca americanii vor avea mintea cea de pe urma si ca noi, romanii, vom mai avea sanse de a ajunge in SUA in viata asta. Nu de alta, dar Aerosmith nu mai fac meet&greet-uri in afara Americii, asa ca va trebui sa ne luam bilete la concertele de-acolo B-)

3 comentarii

7 Oct 2016 la 21:09
Ana

The two can go fuck each other, dar de unde stii tu clar ca Aerosmith nu mai fac M&G in afara Americii? Au anuntat ceva si am ratat eu? :o La ei salile sunt cu scaune... :(

7 Oct 2016 la 21:10
Ana

(nu ca eu o sa calc pe acolo indiferent de cum sunt salile sau de cine iese presedinte)

9 Oct 2016 la 20:07
pinkISH

Nu stiu nimic sigur, dar n-au mai facut in ultimul turneu (cand i-am vazut in Bulgaria), n-au mai facut acum in America de Sud... dar cine stie, poate vom avea noroc.

Salile cu scaune sunt cele mai naspa si, oricum, ideea de a ajunge in SUA e destul de SF la momentul asta.

Linkuri