Cand accepti boala, moartea nu e departe

Cand vine vorba de gay, trans si alte aberatii ale naturii, important este cum ne raportam la ei. Fie consideram ca au o problema, fie ii acceptam ca fiind normali. Iar situatia la nivel mondial e clara: cei care gandesc ca mine sunt niste "retrograzi homofobi", iar oamenii 'straight' (adica cei normali) cu 'gandirea deschisa' participa alaturi de poponari la parada, ca sa-i sustina pe saracii discriminati.

Numai ca odata ce-ai acceptat virusul si-l lasi sa-si faca de cap, te mananca de viu din interior. Usor-usor au inceput sa-si ceara tot felul de drepturi care lor li se par normale, cum ar fi sa se casatoreasca si sa adopte copii. In curand o sa fie nasol daca nu esti gay - atunci sa te tii! Pare o gluma, dar nu mai e mult pana acolo. Iata cel mai recent exemplu de sifilis care a urcat la creier si incepe sa creeze dementa printre bolnavi:

Wayne State University (WSU), una din cele mai mari universitati publice din SUA, a scos Matematica din programa - nu mai e obligatorie pentru a obtine diploma. In schimb, vor sa bage, ca obligatorii, cursuri de Diversitate!

Pana si americani de-ai lor, cu toata deschiderea, au vazut in asta o tampenie colosala. Oamenii nu sunt destul de prosti si-asa, mai e nevoie sa se renunte si la bruma de matematica pe care o invatau. Ca sa ce? Ca sa discute despre ce baie ar trebui sa foloseasca un baietel bolnav la cap, care se crede fetita? Absolut incredibil!