29 Jun 2018 | Aerosmith

Aries Gold revin cu oferta de ceasuri Aerosmith

Am primit azi un newsletter care pare 'teleportat' din anii '90. Cei de la Aries Gold, despre care am mai scris, aparent nu au vandut toate ceasurile lansate anul trecut, in octombrie. Desi se laudau ca modelul Aerosmith e "sold out".

Iata cum arata un newsletter care apartine unui alt secol:

Cei de la Aerosmith au mai facut sedinte foto de la "Get A Grip" incoace, poate ar fi util ca Aries sa ceara poze de la sursa. Si sa schimbe fontul ala urat, cu scris 'de mana'. Si sa ne explice ce-au avut cu Brad Whitford :))

2 comentarii

4 Jul 2018 la 16:10
Ana

Cred ca ti-am mai zis de prietenul lui Dany care era imbracat tot Aerosmith. Avea unul din ceasurile astea, mi l-a aratat cand mi-a aratat si restul echipamentului pe care il purta. Si a fost amuzant, pentru ca ordinea in care a listat echipamentul a facut ca mie sa-mi sune initial a "this watch sucks". M-am prins pana la urma ca omul a zis "this watch, socks", dar na, pe moment am stat sa ma gandesc ce nu i-o fi placand la ceas.

4 Jul 2018 la 22:20
pinkISH

:)) Nu mi-ai zis faza asta. E bine sa ai bani sa cumperi tot ce apare cu sigla trupei preferate, dar din punctul meu de vedere nu merita decat daca chiar ai toti banii din lume.

PS: the watch sucks. Nu-mi plac ceasurile, dar prefer sa port ce poarta Steven sau Joe decat sa port o chinezarie cu logo-ul trupei.

Linkuri